دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انتقاد صریح لوپن از تحریم‌های پاریس علیه روسیه

رهبر جناح راست افراطی فرانسه سیاست دولت کشورش در اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را «نامناسب و بی ملاحظه» خواند و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی «تجمع ملی» فرانسه، تصمیم دولت پاریس در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در سال جاری میلادی را محکوم کرده و آن را ناشی از «قضاوت ضعیف» دولت پاریس در شرایط جهش قیمت‌های انرژی خواند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لوپن گفت،‌ دولت فرانسه تحت تاثیر تشنج آفرینی اتحادیه اروپا پیرامون جنگ اوکراین قرار گرفت و اقدام به اعمال تحریم‌های «نامناسب و بی ملاحظه» علیه روسیه کرد.

 

پاریس به سیاست اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های هر چه سخت‌تر علیه روسیه به دلیل عملیات نظامی ویژه آن در اوکراین پیوست. این تحریم‌ها با این وجود تاثیر معکوس بر خود اروپایی‌ها گذاشته وباعث متوقف شدن صادارت یک خط لوله مهم انتقال گاز روسیه به اروپا و در نتیجه جهش در قیمت‌های برق و گاز و تشدید تورم در قاره اروپا شدند.

 

لوپن در ادامه تاکید کرد، بحران فعلی مربوط به قیمت‌های برق در فرانسه نتیجه مستقیم تصمیم دولت پاریس برای کنار گذاشتن برق هسته‌ای بعد از وقوع فاجعه هسته‌ای «فوکوشیما» در ژاپن است.

 

فرانسه پس از وقوع فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در اثر سونامی در ژاپن،‌ همراستا با چند کشور دیگر اروپا نظیر آلمان، به تدریج اقدام به تعطیل کردن نیروگاه‌های برق هسته‌ای خود و در پیش گرفتن مسیر تولید انرژی سبز کرد و در این روند گذار به انرژی گاز متکی بوده است.

 

بخش عمده‌ای از گاز مصرفی در اروپا نیز با خرید گاز از روسیه تامین می‌شود اما انتقال گاز روسیه به اروپا پس از مشکلاتی که تحریمهای غرب برای توربین خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 1» ایجاد کرد کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار